Hockeykampen in de meivakantie

Zaalhockeykampen in de winterHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in Mei

 

Hockeykampen in de Meivakantie

Hoe kan je jouw tijd beter besteden in de meivakantie dan met een hockeykamp? Inderdaad, dat is haast onmogelijk. Kom daarom naar een van de hockeykampen in de meivakantie! Om je keuze wat makkelijker te maken hebben we hier alle hockeykampen, clinicdagen, tophockeykampen, topkeeperskampen en hockeyspecials op een rij gezet.

 

Ook in de zomervakantie zijn er hockeykampen!  Bekijk hier het aanbod van hockeykampen in de zomer.

  

Hockeykampen - Meivakantie

Voor de meeste hockeyers van 6-14 jaar is dit het ultieme hockeykamp. We wisselen leerzame en uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen af met leuke activiteiten en andere sporten. We maken een onderscheid in leeftijd voor de hoeveelheid hockey in het kamp. Bij de jongere groepen doen we meer andere activiteiten erbij (ongeveer 50/50 hockey en andere activiteiten en spellen) en bij de wat oudere groepen is er meer hockey (ongeveer 75/25). Dit zijn super leuke en veelzijdige kampen dus! Een van de dagen staat in een speciaal thema, die bekend gemaakt wordt in de kampbrief. Het hockeykamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow voor de ouders, waarin jij de grote ster bent! De hockeykampen worden georganisseerd op verenigingen door heel Nederland, waardoor er altijd één in jouw buurt is. Voor hockeyers van 6-10 & 11-14 jaar is er het Hockeykamp Original in alle vakanties.

 

Tophockeykampen - Meivakantie

Voor de fanatieke hockeyers die niets liever willen dan de hele dag hockeyen hebben we het performance tophockeykamp (8-14 jaar). Je kan jouw hockeyhart hier vullen met hockeyliefde, als je bezig bent in uitdagende hockeyoefeningen. De groepen bestaan uit gemiddeld 8 spelers, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Ook krijg je iedere dag een clinic. Deze clinic staat helemaal in het teken van jou beter te maken. Zo komt er video-analyse, een topspeler en een topcoach langs om van jou een nog betere hockeyer te maken. Bekijk hier alle tophockeykampen in de meivakantie.


Tophockeykamp advanced - Meivakantie

Speel jij subtopklasse of hoger? Dan vind je hier de uitdaging die je zoekt (10-16 jaar). Dit performance tophockeykamp staat helemaal in het teken van presteren door ontzettend veel plezier in het hockeyen en beter worden te hebben. Inhoudelijk is dit kamp hetzelfde als het tophockeykamp, alleen gaat het allemaal net wat sneller, feller en intensiever. Zien wij jou later terug in oranje? Bekijk hier alle tophockeykampen advanced in de meivakantie. Je kunt op Schaerweijde kiezen voor een kamp met overnachting in het warme, droge en sfeervolle NSK-dorp die we creeeren op de vereniging zelf.

 

Clinicdagen Meivakantie

In de laatste week van april en de eerste week van mei kan jij meedoen aan diverse hockeyclinics (6-16 jaar). Deze clinicdagen staan allemaal in een speciaal en uitdagend hockeythema. Verschillende tophockeyers komen een clinic geven, waarbij zij hun hockeykunsten aan jou zullen showen en je zullen voorzien van veel handige tips zodat jij een nog betere hockeyer wordt. Doe jij mee aan meerdere clinics? Dan krijg je korting!

 

TopkeeperskampenMeivakantie

Ook als keeper kan jij grote stappen maken in april en mei. Je zal veel keepersoefeningen doen in groepjes van 3 a 4 hockeykeepers, waardoor er veel individuele aandacht is en de intensiteit hoog ligt. Maar je traint niet alleen op je individuele techniek, je zal ook in cirkelsituaties gaan trainen met het tophockeykamp. Hierdoor zal je ook tactisch een betere keeper worden. Bekijk hier alle topkeeperskampen in de meivakantie.

 

Topkeeperskampen advanced - Meivakantie

Speel jij subtopklasse of hoger en heb jij de ambitite om de top te halen? Kies dan voor een topkeeperskamp advanced. Inhoudelijk is dit hetzelfde als het topkeeperskamp, alleen gaat alles net een stapje sneller en zal alles wat intensiever zijn. Het ultieme keeperskamp voor een goalie die een echte uitdaging zoekt. Ben jij bij dit keeperskamp?

 

Zaalhockeyclinic Kerstvakantie

Het zaalhockeyseizoen is veel te kort en om toch zo goed mogelijk te genieten van het zaalhockey kan jij je energie hier helemaal kwijt. We oefenen veel techniek en individuele tactiek, waardoor je grote stappen zal maken. Het beloofd weer geweldig te worden! Een van de beste zaalhockeyers van Nederland komt langs om jou aanwijzingen te geven in deze dag vol zaalhockey. Zo heb jij zeker een streepje voor op je teamgenoten bij de start van het zaalhockeyseizoen! Schrijf je in.