Hockeykampen met overnachtingen

Hockeykamp met overnachtingen

Het avontuur voor hockeyers

Ga jij voor een hockeykamp met overnachting? Dit jaar pakken we groots uit! Dat merk je in alle hockeykampen, tophockeykampen en hockeyspecials, maar het meeste op de kampen met slapen. Bruis jij na een dag sporten nog altijd van de energie? Laat je dan verrassen door het avontuurlijke avondprogramma op onze overnachtkampen. Er zijn 2 varianten op de kampen met overnachtingen. In Laren, Zeist en Bloemendaal (Nederland) en Antwerpen (België) slapen we in stoere legertenten op de vereniging zelf. Hoe gaaf is dat? 

Een hockeykamp met overnachtingen...dat is het echte avontuur! We zorgen ervoor dat je helemaal in de watten wordt gelegd. Je bent de hele dag druk bezig geweest met hockeyen, je hebt je ontzettend ingespannen, dus nu is het tijd voor ontspanning. Want ontwikkeling op het hockeyveld is belangrijk, maar lol maken met je (nieuwe) vrienden en vriendinnen net zo. Onze creatieve entertainers hebben weer een te gek avondprogramma in elkaar gezet.
Zo is er een tof thema, waarbij er zowel ruimte is om heerlijk te chillen op de fatboys (je moet toch fit zijn de volgende dag) als voor spannende activiteiten in het bos. Natuurlijk is er een kampvuur, een bioscoopavond en een spetterende weekafsluiting. You will remember this! 

Thema - avontuur, vriendschap & ontspanning

De avonden van het sportkamp met overnachtingen staat helemaal in het teken van een leuk thema. Hierdoor heb je een kamp, waarin je avonden vol avontuur, spannende opdrachten en leuke uitdagingen zijn. Daarnaast gaan we natuurlijk chillen, lol maken met elkaar, lekker eten en elkaar goed leren kennen. Je zal merken dat je vrienden voor het leven maakt! #NSK-vibe

Mei- en Herfstkampen met overnachtingen

In de mei- en herfstvakantie kan je tijdens je hockeykamp en tophockeykamp advanced blijven overnachten in Zeist op Hockeyclub Schaerweijde. Dit zijn 3 dagen en 2 nachten en we slapen in ons NSK-dorp in de sporthal. Zo hebben we het lekker warm en is het droog. In het sfeervol ingerichte sportdomein staan ruime, kleurrijke tenten in een gezellige setting voor de ultieme slaapkamp ervaring. Overnachten kan vanaf 8 jaar. 

Herfstvakantie: hockeykamp original (6-10 & 11-14 jaar), tophockeykamp advanced, sleepcornerkamp en topkeeperskamp advanced (10-16 jaar, subtopklasse of hoger).

Meivakantie: hockeykamp original (6-10 & 11-14 jaar), tophockeykamp advanced en topkeeperskamp advanced (10-16 jaar, subtopklasse of hoger)

Zomerkampen met overnachtingen

In de zomervakantie zijn er kampavonturen in Laren, Zeist, Bloemendaal, Antwerpen (België) en Barcelona (Spanje). Volop keuze dus! Bekijk hier het gehele overzicht van de overnachtkampen. (verfijn je keuze naar kampen met overnachten).

Ieder hockeykamp is weer heel anders, zo ook de locaties. We hebben overal de mooiste en leukste locaties uitgezocht voor de ideale kampbelevenis. Om een goede keuze te kunnen maken hebben we alles op een rijtje gezet voor je.


 

Kampvuur bij Hockeykamp met overnachting

Laren - Vakantiepark De Woensberg

Midden in de groene bossen van Blaricum ligt de Nationale Sportkampen Oase. Als deelnemer van de overnachtkampen slaap je in de gezellige blokhutten of de stoere Safaritenten op "De Woensberg". Dit vakantiecentrum is gelegen op een parkachtig terrein met vele voorzieningen, zoals kampvuurplaatsen, een openluchttheater en speeltuinen. Op deze omgetoverde kamplocatie zal je onvergetelijke avonden gaan beleven. We slapen in stapelbedden. Wel moet je je eigen slaapzak, onderlaken en kussen meenemen. Elke avond zit boordevol verassingen en onvergetelijke momenten. In ieder geval zal je alles op een volle maag doen, omdat je het avondeten krijgt van een professioneel cateringbedrijf. De Woensberg zit op zo'n 10 minuten fietsen van de dagkamplocatie. Wij zorgen voor fietsen.

Wanneer? De gehele zomer zijn er diverse hockey-, tophockey-, keepers- en hockeyspecialkampen op Laren. Bekijk het hele overzicht.
 

Zeist - Slapen lekker warm en droog in het NSK-dorp

Je opent langzaam je ogen, rekt je nog eens uit en... je bent er al! Zo van je bed naar de kamplocatie om te ontbijten, is dat niet fijn? Op Schaerweijde in Zeist is er een tof slaapkamp van 3 dagen en 2 nachten. Het ideale hockeykamp als je voor het eerst blijft overnachten en het toch wel spannend vindt... We slapen in de sporthal, dus je moet je eigen luchtbed, slaapzak en kussen meenemen. Omdat we op de vereniging zelf slapen, zijn we altijd in de buurt van de sportvelden en de omgeving om Schaerweijde leent zich uitstekend voor spannende en leuke avondactiviteiten. Eenmaal zullen we wat lekkers eten dat niet zo gezond is en één avond eten we op de vereniging een gezonde maaltijd. 

Wanneer? De eerste week van de zomervakantie van regio midden en in de mei- en herfstvakantie is zijn er diverse hockey-, tophockey- en topkeeperskampen op Schaerweijde (Zeist). Bekijk het hele overzicht en meld je aan


 

HBS Bloemendaal - Slapen in legertenten op de vereniging

Beach- en Hockey Kamp

Bij het 5-daagse Hockeykamp slapen we in 8-persoons legertenten. Je moet je eigen luchtkussen, slaapzak en kussen dus meenemen. De locatie is niet ver van het strand en tegen de duinen aan, we zullen dus sowieso lekker chillen op het strand en te gekke activiteiten in de duinen gaan doen! Misschien wel een spannende spooktocht of een lastige speurtocht. Of verklappen we nu al teveel? Alle activiteiten staan in het teken van The Beach. Vergeet je sombrero en zonnebril niet! Hasta la Vista Baby!

Wanneer? In Bloemendaal zal dit 5-daagse Hockeykamp plaatsvinden in augustus in de zomervakantie. Bekijk het hele overzicht en meld je aan

 
 

Nog niet zeker van je vakantie?

Om zeker te zijn van je plekje op het hockeykamp, is het verstandig deze op tijd te boeken. Echter, wat als de vakantieplannen wijzigen? Tot twee maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of  omboeken naar een andere week. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.  Daarnaast zijn er nog twee opties:

1. Annuleringsverzekering (8% van het totaalbedrag): Hierbij mag je zonder opgaaf van reden tot de dag voor het kamp annuleren
2. Laat iemand jouw plek innemen. Hierbij mag je tot de dag voor het kamp jouw plek laten overnemen door iemand anders. Hiervoor betaal je slechts de administratiekosten (€12,50).