Nationale Sportkampen op Voordaan

Hockeykampen op Voordaan!

In de herfstvakantie toch nog lekker hockeyen? Dat kan bij de Nationale Sportkampen op Voordaan. Ga aan de slag met je techniek, leer alle duels op het veld winnen en maak veel plezier tijdens de leuke partijvormpjes. Met dit kamp neem je jouw hockey echt Next Level! Word jij de nieuwe ster van je hockeyteam? Tot op het kamp!

ps. Wil jij vaak op hockeykamp, kijk dan een naar ons voordelige jaarabonnement!


De diverse kampen in 2018

Hockeykampen en Sport&Spel

Baal jij er in de vakntie altijd van dat je niet meer kan hockeyen? Dan kan jij  meedoen aan verschillende hockeykampen op Voordaan. Er is een Hockeykamp Junior, Hockeykamp Original en een Tophockeykamp. Voor elke leeftijdscategorie een speciaal kamp. Daarbij loopt het percentage hockeyen ook op per kamp.

Bij het Hockeykamp Junior zal je in de ochtend vol aan de slag gaan om jouw hockeytechniek te verbeteren en staat er in de middag een programma vol andere leuke en sportieve activiteiten klaar. De ideale mix voor iedereen die speelt in de F & 1e jaars E jeugd.

Voor de tweede jaars E & D jeugd is er het Hockeykamp Original. Dit kamp heeft de mix van ongeveer 75% hockeyen (technieken trainen, kleine overtallen en ondertallen uitspelen) en 25% sportactiviteiten. Deze 25% bestaat uit onder andere luchtkussens en andere sporten.
.
Voor jongere broertjes of zusjes die ook graag (hun eerste) kampbeleving willen hebben is er het Sport & Spelkamp. Hier komen alle populaire sporten van het moment aanbod, zo ontwikkelt het veel verschillende vaardigheden en kan de keuze voor van welke sport lid worden wellicht makkelijker worden gemaakt. Dit kamp is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Er kan worden gekozen uit een 2-daags, 3-daagskamp of een 5-daagskamp.  Hockeykamp Junior

Hockeykamp Breda
 • Clinic van een topspeler
 • Individuele technieken verbeteren
 • Ochtend hockey, middag andere sporten en de luchtkussens
 • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes
 • Voor de F & E-jeugd

Hockeykamp OriginalHockeykamp Purmerend

 • Clinic van een topspeler
 • Technieken oefenen en kleine overtallen
 • Ochtend hockey, middag een mix van hockey en andere activiteiten
 • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes
 • Voor de E & D-jeugd

Hockeykamp Purmerend

Sport & Spelkamp

 • Spelende wijs sporten
 • Keuze tussen 3 of 5 dagen
 • Voor iedereen van 4 tot en met 7 jaar

Andere hockeykampen

Voor de sportievelingen op het hockeyveld hebben we in de meivakantiezomervakantie en herfstvakantie diverse hockey- en keeperskampen door heel Nederland, waaronder de 3- en 5-daagse Tophockeykampen,  de Hockeykampen Original (8-12 jaar) en de Hockeykampen Junior (6-8 jaar). Ook kan je in de korte vakanties meedoen aan 1-daagse hockeyclinics

Hockeykampen met overnachtingen

Ook zijn er diverse hockeykampen met overnachtingen en gave hockeyspecials met slapen. Zo kan je meedoen aan het Hockey- en Beachkamp (8-14 jaar, 4 dagen en 3 nachten) of het Hockey Adventure Camp (8-12 jaar) en het Internationale Hockeykamp naar Barcelona (12-14 en 15-18 jaar). Kijk hier naar alle mogelijkheden

Nog niet zeker van je vakantie?

Om zeker te zijn van je plekje op het hockeykamp, is het verstandig deze op tijd te boeken. Echter, wat als de vakantieplannen wijzigen? Tot twee maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of omboeken naar een andere week. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Bekijk de annuleringsvoorwaarden.