De Nationale Sportkampen TK-hockeystick

Gratis tk-stick bij aanmelden voor zomerkamp

Gratis stick bij een hockeykamp met overnachting

Wij bestaan dit jaar 15 jaar en dat vieren we groots! Wil jij deze toffe stick ook helemaal gratis, meld je dan aan voor 1 JUNI 2018 voor een zomerhockeykamp met overnachting naar keuze! Kies bij extra's voor de stick en wij zorgen dat deze op de eerste dag van jouw zomerkamp aanwezig is. Hoe tof?! Aanmelden kan heel gemakkelijk, volg deze link en kies een kamp. Let op: alleen geldig met een hockeykamp met overnachting in de zomervakantie! Zolang de voorraad strekt.
 

De TK SYNERGY LIMITED

De TK-Hockeystick Synergy Limited (black-white-silver of rood-wit-blauw) brengt het beste van de TK Synergy 4 (winkelwaarde 159 euro) en TK Synergy 6 (winkelwaarde 139 euro) samen. Deze Limited Edition is in nauw overleg met de hockeyers van Nationale Sportkampen samengesteld en daardoor niet te koop in de winkel. De stick is zowel voor de keepers als de spelers.


Voorwaarden

- gratis bij alle hockeykampen met overnachtingen
- 2 maanden garantie vanaf de eerste dag van het kamp (geen geld terug, wel een andere stick)
- 1 per persoon per kamp
- ook als extra stick te kopen of bij een hockeykamp zonder overnachting te kopen voor slechts 75 euro. De factuur volgt binnen 2 weken.
- actie loopt tot 1 juni 2018 of zolang de voorraad strekt

 

Specificaties van de TK-hockeystick Synergy Limited

De TK-Hockeystick Synergy Limited Edition brengt het beste van de TK Synergy 4 (winkelwaarde 159 euro) en TK Synergy 6 (winkelwaarde 139 euro) samen.
Gewicht: light, evenredig verdeeld. Zowel geschikt voor allround technieken als voor de sleeppush en scoop. 
Stijfheid: allround
Materiaal: kunststof, waarvan 30% carbon, 10% aramid en 60% glassfibre 
Kromming: 25 mm, late bow
Krul: maxi
Ondergrond: veld
Maat:  36,5 inch, 34 inch of 32 inch.
Kleur: rood-wit-blauw (alleen 36,5"), zwart-zilver-wit (32" en 34")of zwart-oranje (alleen 32") met het logo van Nationale Sportkampen 


TK-Stick bij Hockeykamp
 
TK-stick
tk-stick