De Nationale Rugbykampen

RUGBY EN TOPRUGBY KAMP IN DE ZOMERRugby Nederland rugbykamp

Trainen zoals het Nederlandse Rugby team... dat is toch de droom van iedereen? Jij kunt in 2019 een week lang als rugby international leven! Samen met Rugby Nederland worden op het Nationaal Trainings Centrum in Amsterdam de Nationale Rugbykampen georganiseerd. Doordat je training krijgt van de trainers van Oranje, clinics van de beste rugbyers en gebruik maakt van alle faciliteiten die de NTC ook gebruikt, voel jij je een week lang international.

Hoe gaaf is dat? #weloverugby

Top rugby kamp 2017Clinics van toprugbyers en rugbycoaches

We willen voor alle rugbyers in Nederland en België de leukste, maar vooral de beste rugbykampen organiseren die je maar kan bedenken. Daarom werken we met de beste trainers en coaches die er zijn. Zo zullen rugby-internationals Mark en Andy Darlington (zij spelen in Engeland) er de hele week zijn tijdens de rugbykampen, maar krijg je ook training van spelers uit Engeland, toprugbyers van de NTC en van andere spelers van het NL-rugbyteam. Ook krijg je clinics van de trainers en coaches die normaal de NTC trainen, zoals Gareth Gilbert. 


De trainingen tijdens het zomerkamp

We trainen op hetzelfde veld naast de talenten van het NTC. Omdat dit hun jaarlijkse trainingsweek is, kunnen we goed kijken hoe de grootste talenten van Nederland trainen, wat ze trainen en hoe ze er alles voor doen om een fantastische rugbyer te worden. De mannen en vrouwen van het NTC zullen daarbij helpen met de trainingen die jij krijgt. Gaaaaaf!

De trainingen worden gemaakt in samenspraak met de Technisch Directeur van de Rugby Nederland, Gareth Glbert, volgens de peilers van de bond. Mark en Andy voegen hieraan hun ervaring van de Engelse trainingen toe en zo krijg je het best denkbare rugbyprogramma.

Dat is nog niet alles, want tussendoor krijg je meer informatie over voeding, over krachttraining, conditie, het opleidingstraject en het mentale aspect van rugby. 

Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning, is er een luchtkussen aanwezig en gaan we het heel erg leuk en gezellig maken!
 

Indeling, leeftijd en niveau

Rugby Kamp 2017

Je wordt ingedeeld op leeftijd en op niveau. Er zijn 3 groepen waarin we werken. 6-9 jaar, 10-12 jaar en 13-16 jaar.
 

Programma

Amsterdam - Rugbydag - 30 mei (hemelvaart) - 6-16 jaar: meer informatie
Amsterdam - Rugbykamp - 12-16 augustus - 6-9 jaar: meer informatie
Amsterdam - Toprugbykamp - 12-16 augustus - 10-12 jaar: meer informatie

Amsterdam - Toprugbykamp - 12-16 augustus - 13-16 jaar: meer informatie


Wat is er inbegrepen?

In principe is alles inbegrepen. We eten gezonde sportvoeding, met zo nu en dan een lekkere snack. Je krijgt in de pauzes limonade of water en er zijn tussendoortjes.
Bij overnachting moet je wel je eigen luchtbed, slaapzak en kussen mee. Dan is ook het ontbijt en het avondeten verzorgd. Kortom, het rugbykamp dat je niet mag missen!
 

Nationale Rugby- en Toprugbykampen

Mark en Andy Darlington, 2 internationals van het Nederlandse Rugbyteam, namen in 2015 het initiatief tot het eerste Nationale Toprugbykamp. Toprugbyers van het talententeam NTC, spelers van Oranje en een aantal toptrainers uit de rugbywereld kwamen om clinics en trainingen te geven. Mark en Andy waren er de hele tijd bij om tips te geven en de kwaliteit te bewaken. Het werd een enorm succes!

Dit bleef niet onopgemerkt in het Rugby. In 2016 werd daarom een trainingstrip naar het NTC georganiseerd en daaruit is een samenwerking met Rugby Nederland, het rugby-orgaan van ons land, uitgerold. Ook Canterbury, het grootste rugbymerk, heeft zich bij de Nationale Rugbykampen aangesloten. Een samenwerking die voor nog meer kwaliteit, nog meer plezier en een onvergetelijke ervaring gaat zorgen.

In 2019 wordt daarom al de 5e editie van de Nationale Rugbykampen georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar jij kan er bij zijn.


Rugbykamp ism Canterbury

Tijdelijke actie
Wegens success verlengd!
Bij het boeken van een Rugbykamp, krijg je mega korting op je Canterbury Rugbyshirt! De normale waarde is €49,-, voor de deelnemers is het maar €17,50!

 

Inschrijven

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de Rugbykampen. Je kunt kiezen voor een kamp met vier overnachtingen in legertenten of voor een rugbykamp zonder overnachting. In de avond is er een speciaal avondprogramma, waarbij we leuke challenges zullen uitvoeren, er rust zal zijn en we het heel erg leuk gaan maken!

Amsterdam - Rugbydag - 30 mei (hemelvaart) - 6-16 jaar: meer informatie
Amsterdam - Rugbykamp - 12-16 augustus - 6-9 jaar: meer informatie
Amsterdam - Toprugbykamp - 12-16 augustus - 10-12 jaar: meer informatie

Amsterdam - Toprugbykamp - 12-16 augustus - 13-16 jaar: meer informatie