Nationale Sportopleidingen 

 

Gratis 3-daagse intensieve trainersopleiding

Ben jij een ambitieuze trainer en/of coach, en wil jij jezelf hierin ontwikkelen in elk aspect? Via de Nationale Sportkampen kan jij een gratis trainerscursus volgen van Nationale Sportopleidingen. Wij bieden jou in juli de Trainer & Coach Development Course aan. We werken vanuit de filosofie dat je in korte tijd enorm veel kan leren, door te leren van de beste en veel in de praktijk bezig te zijn en te zien. Dus geen huiswerk, maar inspireren, motiveren en leren. Deze opleiding is een enorme verrijking voor iedere 11-tal trainer!

Workshops van de beste op hun vakgebied

In 9 workshops van 3 uur brengen de beste specialisten op de diverse trainings- en coachingsgebieden  jou alles bij wat bij het trainen en/of coachen van een team hoort, zowel technisch, tactisch als mentaal. Zo is Ageeth Boomgaardt (ex- international, ex-bondscoach België, volgend jaar trainer MOP) erbij voor een workshop, net als specialisten Robbert-Paul Aalbregt, Anco Bulk, Nick Iedema en Claire Verhage.

Inhoud opleiding

We zijn zoveel mogelijk op het veld bezig.  Dus we streven naar maximaal een uur binnen en dan 2 uur op het veld per workshop. Tijdens deze intensieve opleiding gaan we de meest belangrijke thema’s van het training geven en coachen bespreken.
 
Aan het einde van de opleiding kan jij:
– Basistechnieken toepassen in spelvormen
– Je spelers beter maken op fysiologisch gebied en voeding
– Aan spelers de techniek/tactiek over brengen, aanleren en verbeteren
– Coachen op turnovers
– Omgaan met teamdynamieken en Action Type
– Differentiëren met niveaus
– Videoanalyse
– Andere trainers opleiden
 

Kosten, data en mogelijkheid stage

De opleiding kost €549,- en is van 2-4 juli 2018. Let op: de eerste 15 aanmeldingen zijn gratis als je een week stage loopt bij Nationale Sportkampen tijdens een hockeykamp. Dat gaat allemaal in overleg met Nationale Sportopleidingen. Geen tijd voor een stage? Dan betaal je 150 euro (als je bij de eerste 15 bent). Opgeven kan tot 30 juni.
 

Inschrijven of meer informatie

Heb jij interesse in deze cursussen? Check dan snel www.nationalesportopleidingen.nl voor alle informatie over de diverse workshops en om je aan te melden! Voor vragen kan je bellen naar 035-5445330 of mailen naar info@nationalesportopleidingen.nl