Nationale Sportkampen op Laren

Hockeykampen op Laren!

In de kerstvakantie toch nog lekker hockeyen? Dat kan bij de Nationale Sportkampen op Laren. Met het vernieuwde zaalhockeyprogramma gaan we aan de slag om jouw zaaltechniek nog beter te maken! Zo behandelen we het verdedigen, scoren en passeren in de zaal. Want hoe tof is het om alle tegenstanders te stoppen met jouw backhand aan de balk, te scoren uit de val en met een turn iedereen het bos in te sturen? Kom daarom mee hockeyen van 27 t/m 29 december.

ps. Wil jij vaak op hockeykamp, kijk dan een naar ons voordelige jaarabonnement


Zaalhockeykamp op Laren (Larense Mixed Hockey Club)

 

Op 27, 28 en 29 december 2018 wordt het zaalhockeykamp Laren georganiseerd door Nationale Sportkampen op het complex van Laren. Ben jij erbij?  Er is het Zaalhockeykamp en Zaalhockeykamp Junior en voor de keepers het Zaalhockey 

Zaalhockeykamp (8-16 jaar)

Zaalhockey is een specialisatie in het hockey waarbij veel techniek nodig is en ook nog eens veel inzicht. Om het allemaal goed onder de knie te krijgen is veel oefenen nodig. Hier krijg je veel uitdagende oefeningen, speel je veel wedstrijdjes en krijg je tips van een  topzaalhockeyer. Iedere dag krijg je een clinic. Zo komt bij een 2-daags zaalhockeykamp een videoanalist langs om jou tips en aanwijzingen te geven. Hierbij ligt de focus met name op je techniek. Ook komt er een topzaalhockeyer langs, die hoofdklasse zaal speelt en ook in het Nederlands (jeugd)team zit. Bij een 3-daags zaalhockeykamp krijg je nog een 3e clinic van een gerespecteerde zaalhockeycoach!
 

Zaalhockeykamp Junior (5-7 jaar)

De meeste hockeyers gaan pas zaalhockeyen als ze in de D-categorie komen. Toch is het een ontzettend leuke en leerzame hockeyvorm waar je veel van leert. Daarom is er dit jaar een Zaalkamp Junior, speciaal voor kinderen van 5-7 jaar. De focus ligt op het hockey, maar er zal niet alleen gehockeyed worden. Je gaat ook andere leuke zaalsporten en spelletjes doen. Samen met de ultieme competitie gaat het onwijs gaaf worden! Je zal merken dat de dagen voorbij vliegen.
 

Zaalhockey Keeperskamp (8-16 jaar)

In de zaal ben je als keeper nog belangrijker dan op het veld, het spel golft op en neer en je cirkel relatief groter. Wil jij de technieken en de tactieken van het zaalhockeyen echt beheersen als keeper, kom naar het Zaalhockey Keeperskamp en wij geven je extra techniektrainingen!
 

Indeling - tijden - voeding

Samen met de enthousiaste begeleiders zullen wij er een geweldig zaalhockeykamp van maken. Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Op ieder kamp is dan ook een EHBO’er aanwezig. De deelnemers slapen thuis.Het kamp duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur, maar je mag een half uurtje eerder gebracht worden of een half uur later worden opgehaald. De lunch, tussendoortjes en het drinken is geregeld. Er zijn geen mogelijkheden om zelf snoep of andere zaken bij de bar te kopen, enkel na het kamp is er in sommige zalen deze mogelijkheid.

 

Themadag

Behalve dat het zaalkamp super leerzaam is, is het ook ontzettend leuk! Zo doen we leuke spelletjes en activiteiten in de gezamenlijke pauzes, doen we aan teambuilding en zorgen we voor de ultieme hockeysfeer. Ook is er een themadag, welke bekend wordt gemaakt in de kampbrief voorafgaand aan het kamp.


Alternatieve zaalhockeykampen

Als alternatief of extra mogelijkheid naast de 2-daagse en 3-daagse zaalhockeykamp zijn er diverse zaalclinics. In de herfstvakantie is er eentje in Zeist, en in de kerstvakantie in UtrechtZwolle, Heerenveen en Delft. Als jij in een van de topteams speelt, dan is zaalhockeykamp advanced wellicht wat voor jou. Hieraan mag je meedoen vanaf de 1e A t/m D (D-jeugd) of als je subtopklasse of hoger speelt in de C-jeugd. Ook voor de vliegende helden in het doel is er een zaalkeeperskamp


Een jaar lang onbeperkt op kamp voor €399,-

Wil jij vaker dan 1x per jaar op (hockey)kamp? Dan kan het abonnement wel eens heel voordelig zijn! Want voor slecht €399,- euro kan jij een jaar lang onbeperkt op kamp. Dit is al voordelig vanaf 2 kampen per jaar. Lees hier meer over deze tijdelijke actie.

 

 


Clinicdag Scoren

Hockeykamp Breda

- Wij maken scoren makkelijker!
- Leer je lichaam gebruiken om te scoren!
- Herken de ruimte in de cirkel!

Clincidag 3D-technieken

Hockeykamp Purmerend

- Wordt dé moderne hockeyer!
- Passeer je tegenstander in de lucht!
- Waterveld? Geen probleem!

Clinicdag Duel

Hockeykamp Purmerend

- Maak van verdedigen een kunst!
- Speel je duel slim!
- Passeer elke verdediger!

Clinicdag Keepen

Hockeykamp Purmerend

- Duik je team naar de drie punten!
- Wordt een coachend meesterbrein!
- Ontdek de shoot/out killer in jezelf!

 


Ook bij Nationale Sportkampen:

Een jaar onbeperkt op hockeykamp!

Ga jij meer dan één keer per jaar op kamp, dan is dit abonnement op de Nationale Sportkampen al snel super voordelig. Vanaf slechts 399 euro ben je abonnee. Als jij bijvoorbeeld één zomerkamp en één herfstkamp aan een hockeykamp meedoet, bespaar je al 100 euro! Boek hier...

 

Speel jij subtopklasse of hoger?!(10- 16 jaar)

Op het Advanced Tophockeykamp leer je de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. Deze herfstvakantie op Schaerweijde (Zeist), ook mogelijk met overnachting! Alle informatie en aanmelden
 

Zaalhockey in de kerstvakantie (6-16 jaar)

Gedurende de gehele kerstvakantie zijn er diverse zaalhockeykampen. Van junior, waar we beginnen met de basis van het zaalhockey, tot aan Advanced voor de echte nieuwe prof's. We gaan de gehele dag aan de slag met jouw zaaltechniek, oefenen kleine overtallen en tactische keuzes. Kortom een heerlijk kamp voor als jij wil verbeteren in jouw zaalhockeykwaliteiten. Bekijk het overzicht op deze pagina

 


Andere hockeykampen

Voor de sportievelingen op het hockeyveld hebben we in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie diverse hockey- en keeperskampen door heel Nederland, waaronder de 3- en 5-daagse Tophockeykampen, de Hockeykampen Original (8-12 jaar) en de Hockeykampen Junior (6-8 jaar). Ook kan je in de korte vakanties meedoen aan 1-daagse hockeyclinics.

Hockeykampen met overnachtingen

Ook zijn er diverse hockeykampen met overnachtingen en gave hockeyspecials met slapen. Zo kan je meedoen aan het Hockey- en Beachkamp (8-14 jaar, 4 dagen en 3 nachten) of het Hockey Adventure Camp (8-12 jaar) en het Internationale Hockeykamp naar Barcelona (12-14 en 15-18 jaar). Kijk hier naar alle mogelijkheden.

Nog niet zeker van je vakantie?

Om zeker te zijn van je plekje op het hockeykamp, is het verstandig deze op tijd te boeken. Echter, wat als de vakantieplannen wijzigen? Tot twee maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of omboeken naar een andere week. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Bekijk de annuleringsvoorwaarden.