Nationale Sportkampen op HC Zwolle

Hockeykampen op Hurley!

Op HCB worden in de zomer van 2018 voor het eerst sinds een paar jaar weer toffe kampen aangeboden! Op deze pagina vind je alle data, kampen en andere wetenswaardigheden over het hockeykamp in Barendrecht deze zomer. Zien we jou dit jaar ook op de Nationale Hockeykampen op Hurley?

 

Kampen van 13 t/m 17 augustus 2018

Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkamp

Baal jij er in de zomer altijd van dat je niet meer kan hockeyen? Dan kan jij deze zomervakantie meedoen aan verschillende driedaagse hockeykampen op Hurley. Er is een Hockeykamp Junior, Hockeykamp Original en een Tophockeykamp. Voor elke leeftijdscategorie een speciaal kamp. Daarbij loopt het percentage hockeyen ook op per kamp.

Bij het Hockeykamp Junior zal je in de ochtend vol aan de slag gaan om jouw hockeytechniek te verbeteren en staat er in de middag een programma vol andere leuke en sportieve activiteiten klaar. De ideale mix voor iedereen die speelt in de F & 1e jaars E jeugd.

Voor de tweede jaars E & D jeugd is er het Hockeykamp Orginal. Dit kamp heeft de mix van ongeveer 75% hockeyen (technieken trainen, kleine overtallen en ondertallen uitspelen) en 25% sportactiviteiten. Deze 25% bestaat uit onder andere luchtkussens en andere sporten.

Wanneer je 10 jaar of ouder bent en je niets anders wil dan hockeyen, kom dan naar het Tophockeykamp. Tijdens het tophockeykamp krijg je in de ochtend technische orefeningen en in de middag gaan we de getrainde technieken toepassen bij overtallen, partijvormen en andere individueel tactische oefeningen. Verder zullen er diverse speciale technieken worden getraind, zoals de scoop, de schijnpass en basis van de sleepcorner. Daarnaast komt er een speciale clinic langs, waar we extra aandacht geven aan speciale aspecten van het hockeyspelletje. Denk hierbij aan een clinic rondom looptechnieken, toegepast met bal en stick.

Ben jij geboren in de goal of wil jij extra oefeningen als keeper, dat kan natuurlijk ook! Tijdens het Topkeeperskamp zullen wij jou tot het uiterste uitdagen om een nog betere keeper te worden. Echte helden van het team zullen hier een onvergetelijk keeperskamp beleven, want tijdens deze week zal je met stappen vooruit gaan! Iedere dag krijg jij volop keeperstraining. Zo krijg je ook nog een clinic van een Topkeeper en draai je mee met de clinics van het tophockeykamp. 

Voor jongere broertjes of zusjes die ook graag (hun eerste) kampbeleving willen hebben is er het Sport & Spelkamp. Hier komen alle populaire sporten van het moment aanbod, zo ontwikkelt het veel verschillende vaardigheden en kan de keuze voor van welke sport lid worden wellicht makkelijker worden gemaakt. Dit kamp is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Er kan worden gekozen uit een 3-daagskamp of een 5-daagskamp.  
 

Afwisselend, sportief en uitdagend. Wat wil je nog meer? Tijdens dit actieve Multisportkamp.doe je de leukste en populairste sporten die er zijn. Van onze ervaren en leuke begeleiders zal jij de basisbeginselen van o.a. hockey, tennis, basketbal, honkbal, atletiek, handbal, volleybal en voetbal gaan leren! Wordt jij de nieuwe Messi, Billy Bakker of Kiki Bertens? De Multisportkampen zijn gecombineerde sportkampen met een zeer gevarieerd programma. In de ochtend wordt aandacht besteed aan de techniek. Dit wordt toegepast in de leuke wedstrijdsituaties. ’s Middags staan er spectaculaire luchttoestellen voor je klaar. Overwin de hindernisbaan, speel een spelletje knotshockey en maak je borst maar nat voor de superlange buikschuifbaan!


Hockeykamp Junior

Hockeykamp Breda
 • Clinic van een topspeler
 • Individuele technieken verbeteren
 • Ochtend hockey, middag andere sporten en de luchtkussens
 • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes
 • Voor de F & E-jeugd

Hockeykamp OriginalHockeykamp Purmerend

 • Clinic van een topspeler
 • Technieken oefenen en kleine overtallen
 • Ochtend hockey, middag een mix van hockey en andere activiteiten
 • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes
 • Voor de E & D-jeugd

TophockeykampHockeykamp Purmerend

 • Meerdere clinics
 • Uitdagend programma met veel balcontacten
 • Voor iedereen die niet zonder hockeyen kan
 • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes
 • Voor de D & C jeugd

Sport & SpelkampHockeykamp Purmerend

 • Spelende wijs sporten
 • Keuze tussen 3 of 5 dagen
 • Voor iedereen van 4 tot en met 7 jaar

Andere hockeykampen

Voor de sportievelingen op het hockeyveld hebben we in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie diverse hockey- en keeperskampen door heel Nederland, waaronder de 3- en 5-daagse Tophockeykampen, de Hockeykampen Original (8-12 jaar) en de Hockeykampen Junior (6-8 jaar). Ook kan je in de korte vakanties meedoen aan 1-daagse hockeyclinics.

Hockeykampen met overnachtingen

Ook zijn er diverse hockeykampen met overnachtingen en gave hockeyspecials met slapen. Zo kan je meedoen aan het Hockey- en Beachkamp (8-14 jaar, 4 dagen en 3 nachten) of het Hockey Adventure Camp (8-12 jaar) en het Internationale Hockeykamp naar Barcelona (12-14 en 15-18 jaar). Kijk hier naar alle mogelijkheden.

Nog niet zeker van je vakantie?

Om zeker te zijn van je plekje op het hockeykamp, is het verstandig deze op tijd te boeken. Echter, wat als de vakantieplannen wijzigen? Tot twee maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of omboeken naar een andere week. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

Hockeykamp Hurley
Tophockeykamp Hurley
sport en spel