Hockeykampen in de zomervakantie


Zaalhockeykampen in de winterHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in Mei

Hockeykampen Zomervakantie

Voor de meeste hockeyers van 6-14 jaar is dit het ultieme hockeykamp. We wisselen leerzame en uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen af met leuke activiteiten en andere sporten. We maken een onderscheid in leeftijd voor de hoeveelheid hockey in het kamp. Bij de jongere groepen doen we meer andere activiteiten erbij (ongeveer 50/50 hockey en andere activiteiten en spellen) en bij de wat oudere groepen is er meer hockey (ongeveer 75/25). Dit zijn super leuke en veelzijdige kampen dus! Een van de dagen staat in een speciaal thema, die bekend gemaakt wordt in de kampbrief. Het hockeykamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow voor de ouders, waarin jij de grote ster bent! De hockeykampen worden georganisseerd op verenigingen door heel Nederland, waardoor er altijd één in jouw buurt is. Voor hockeyers van 6-10 & 11-14 jaar is er het Hockeykamp Original in alle vakanties.
 

Tophockeykampen Zomervakantie

Voor de fanatieke hockeyers die niets liever willen dan de hele dag hockeyen hebben we het performance tophockeykamp (8-14 jaar en op enkele locaties 8-16 jaar). Je kan jouw hockeyhart hier vullen met hockeyliefde, als je bezig bent in uitdagende hockeyoefeningen. De groepen bestaan uit gemiddeld 8 spelers, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Ook krijg je iedere dag een clinic. Deze clinic staat helemaal in het teken van jou beter te maken. Zo komt er o.a. video-analyse, een topspeler en een topcoach langs om van jou een nog betere hockeyer te maken. Bekijk hier alle tophockeykampen in de zomervakantie.


Hockeyspecials Zomervakantie

Jouw hockeyhart moet wel harder gaan kloppen van deze gave hockeyspecials! We hebben een aantal hockeykampen in een speciaal thema gezet, waardoor ze nog leuker en afwisselender zijn en iedere deelnemer een uitdaging bieden. Zo is er het Hockey- en Beachkamp (8-14 jaar) en het Internationale Hockeykamp naar Barcelona (12-14 en 15-18 jaar). Hier blijft iedereen slapen. Maar er zijn ook hockeykampen waarbij je zowel thuis kan slapen als kan overnachten. Denk aan het 3D-tophockeykamp, het Sleepcornerkamp of.... Kijk snel verder naar alle mogelijkheden. Wedden dat er wat voor jou bij zit?


TopkeeperskampenZomervakantie

Ook als keeper kan jij grote stappen maken tijdens een keeperskamp in juli en augustus. Je zal veel keepersoefeningen doen in groepjes van 3 a 4 hockeykeepers, waardoor er veel individuele aandacht is en de intensiteit hoog ligt. Maar je traint niet alleen op je individuele techniek, je zal ook in cirkelsituaties gaan trainen met het tophockeykamp. Hierdoor zal je ook tactisch een betere keeper worden. Bekijk hier alle topkeeperskampen in de zomervakantie.