Nationale Hockeystages

Hockeystage op Herakles

Belgie hockeykamp

Wil jij ook op hockeystage? Dat kan! Nationale Sportkampen organiseert een hockeystage bij Royal Herakles Hockey Club . Naast een afwisselend sportief programma dat op het niveau van de deelnemers is aangepast, zijn er leuke en goede trainers aanwezig om van jou een nog betere hockeyer te maken. De stages zijn geschikt voor alle hockeyers die passie hebben voor de sport. Doordat je op leeftijd en niveau wordt ingedeeld is het geschikt voor alle niveaus. Wij zorgen ervoor dat het een fantastische en uitdagende stage wordt!

 

10 mei -  Hockeydag BelgiĆ« 

Op 10 mei is de Hockeydag op Herakles. Hier krijg je clinics en trainingen van topspelers. De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 16 uur. Lunch, drinken en tussendoortjes zijn erbij inbegrepen. Naast de super leuke trainers zal er ook een topspeler een clinic komen geven!


2 t/m 5 juli 2018 - Hockeyclub HeraklesHockeykamp Belgie

Jouw hockeyvakantie begint hier! Doe mee aan een geweldige 4-daagse internationale hockeystage waar je blijft overnachten! Bij Royal Herakles HC beleef je de ideale combinatie tussen tophockey en plezier. Overdag is er een intensief tophockeyprogramma samengesteld met veel aandacht voor basistechniek en moderne technieken. Een topspeler, zal een training geven en legt de nieuwste technieken uit. Je leert niet alleen veel, maar het wordt ook heel leuk! Voor keepers is er een speciaal programma (zie hieronder).

Daarnaast hebben we een uitgebreid en levendig avondprogramma. Doordat de stages in samenwerking met de Nationale Sportkampen uit Nederland wordt georganiseerd zal je zowel Nederlandse als Belgische vrienden maken. We slapen naast de velden voor het ultieme kampgevoel. De stage is van maandag 9.30 uur t/m donderdag 16.30 uur.

De stage is voor spelers en speelster van 6 t/m 16 jaar.