Nationale Sportkampen op Voordaan

Hockeykampen en clinics op Voordaan!

Op Voordaan worden ook in 2018 weer diverse kampen aangeboden, in de herfstvakantie vinden er zelfs clinicdagen plaats! Op deze pagina vind je alle data, kampen en andere wetenswaardigheden. Zien we jou ook dit jaar weer op de Nationale Sportkampen bij Voordaan?

30 april - 2 mei: Hockey- en Sport & Spelkamp
Deze meivakantie kan je meedoen aan verschillende sportkampen op Voordaan. Zo is er het Hockeykamp voor hockeyers die houden van hockeyen maar in de middag ook wel toe zijn aan wat afwisselingen met andere sporten en spellen. In de ochtend staat het kamp in het teken van hockeyen, door middel van uitdagende oefeningen en goede tips van onze enthousiaste begeleiders zal je snel vooruit gaan als hockeyer. Ook komt er zelfs nog een topspeler langs om een toffe clinic en zijn handtekening aan jou te geven! De niet-hockeyers kunnen natuurlijk ook terecht op Voordaan deze week. Met een Sport & Spelkamp is ervoor de jongste jeugd ook een heel leuk kamp. Het Sport & Spelkamp is voor kinderen tussen de 4 en de 7 jaar oud. Er is voor het Sport & Spelkamp keuze uit een kamp van 2 dagen of 3 dagen.

We starten om 9:30 met het programma en eindigen daarmee om 16:30. Kinderen kunnen eerder gebracht en later gehaald worden in overleg. 
 
16 - 20 juli: Hockey- en Sport & Spelkamp
Baal jij er in de zomer altijd van dat je niet meer kan hockeyen? Dan kan jij deze zomervakantie meedoen aan verschillende vijfdaagse hockeykampen op Voordaan. Je kan meedoen aan het Hockeykamp als je het leuk vindt om te hockeyen maar andere sporten en spellen ook leuk vindt om te doen met leeftijdsgenootjes. In de ochtend ga je op dit kamp namelijk hockeyen en in de middag wordt dit afgewisseld met andere sporten, spellen en activiteiten op de luchtkussens. Werk aan jouw techniek, oefen in de partijen en heb veel plezier met de andere hockeyers. 

Voor jongere broertjes of zusjes die ook graag (hun eerste) kampbeleving willen hebben is er het Sport & Spelkamp. Hier komen alle populaire sporten van het moment aanbod, zo ontwikkelt het veel verschillende vaardigheden en kan de keuze voor van welke sport lid worden wellicht makkelijker worden gemaakt. Dit kamp is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, er kan worden gekozen uit een 3-daagskamp of een 5-daagskamp.   

22 - 24 oktober: Clinicdagen
Tijdens de herfstvakantie kan jij blijven hockeyen op een van de clinicdagen op Voordaan! Je kan meedoen aan een clinic maar kan er ook voor kiezen om meerdere dagen te komen, hier zal je dan een korting voor krijgen. De thema's van de clinicdagen blijven nog even geheim maar het beloven clinics te worden waar je enorm veel van leert!