De Nationale Sportkampen TK-hockeystick

Gratis tk-stick bij aanmelden voor zomerkamp

Gratis stick bij een zomerhockeykamp

Wil jij deze toffe stick ook helemaal gratis, meld je dan aan voor 1 februari voor een zomerhockeykamp naar keuze! Kies bij extra's voor de stick en wij zorgen dat deze op de eerste dag van jouw zomerkamp aanwezig is. Hoe tof?! 
Aanmelden kan heel gemakkelijk, volg deze link en kies een kamp.

De gratis hockeystick van TK is alleen verkrijgbaar bij een zomerhockeykamp. De geldende vroegboekkorting komt te vervallen bij de keuze voor de hockeystick, de waarde voor de stick is gelijk aan de vroegboekkorting waardoor de stick gratis wordt verkregen.

 

Welke stick is het?

De TK-Hockeystick Synergy Limited (black-white-silver of rood-wit-blauw) brengt het beste van de TK Synergy 4 (winkelwaarde 159 euro) en TK Synergy 6 (winkelwaarde 139 euro) samen. Deze Limited Edition is in nauw overleg met de hockeyers van Nationale Sportkampen samengesteld en daardoor niet te koop in de winkel. De stick is zowel voor de keepers als de spelers.

 

Specificaties van de TK-hockeystick Synergy Limited

De TK-Hockeystick Synergy Limited Edition brengt het beste van de TK Synergy 4 (winkelwaarde 159 euro) en TK Synergy 6 (winkelwaarde 139 euro) samen.
Gewicht: light, evenredig verdeeld. Zowel geschikt voor allround technieken als voor de sleeppush en scoop. 
Stijfheid: allround
Materiaal: kunststof, waarvan 30% carbon, 10% aramid en 60% glassfibre 
Kromming: 25 mm, late bow
Krul: maxi
Ondergrond: veld
Maat:  36,5 inch, 34 inch of 32 inch.
Kleur: rood-wit-blauw (alleen 36,5"), zwart-zilver-wit (32" en 34")of zwart-oranje (alleen 32") met het logo van Nationale Sportkampen 

TK-Stick bij Hockeykamp
 
TK-stick
tk-stick